Skup samochodów
Skup aut z Anglii
Skup samochodów za gotówkę
skup-samochodow-m.pl
 
 
Skup-samochodow-m.pl skup aut samochodów skup aut samochodów Skup-samochodow-m.pl
 
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu. Jeśli nie życzysz sobie, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Informacje na temat plików cookies

RODO / Polityka prywatności

line
 
Administrator Bezpieczeństwa Informacji.
Zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych został powołany Administrator Bezpieczeństwa Informacji (ABI). Obowiązki i uprawnienia ABI określa ustawa o ochronie danych osobowych. Wgląd i edycja danych.
Funkcję tę pełni Michał Kacprzak
tel. +48 698737227
Informujemy, że w związku z wprowadzeniem nowych przepisów dot. przetwarzania danych osobowych firma Autoskupmichal-Michał Kacprzak dostosowała się do obowiązków wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO).
Jednocześnie zgodnie z art. 13 RODO (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż:
* Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:

Autoskupmichał-Michał Kacprzak
ul.Batorego 28
05-091 Ząbki
NIP: 125-154-03-90
REGON: 146260245
tel. +48 698737227

* Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art.6 , ust. 1 lit. b w celach realizacji umowy oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu administratora na podstawie art.6, ust.1, lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
* Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty uczestniczące w realizacji umowy.
* Okres przechowywania w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez administratora – dane przetwarzane są do momentu ustania przetwarzania w celach planowania biznesowego.
* Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych.
* Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
 
 
Obszary działania: Wołomin, Zielonka, Radzymin, Wyszków, Marki, Łomianki, Ząbki, Kobyłka, Pruszków, Legionowo, okolice
Tagi: skup anglików, skup samochodów wołomin, skup samochodów zielonka, skup samochodów radzymin, skup samochodów wyszków, skup samochodów marki, skup samochodów łomianki, skup samochodów ząbki, skup samochodów kobyłka, skup samochodów pruszków, skup samochodów legionowo, skup aut, samochodów skup, skup samochodowy, skupuję samochody, skupuję auta, dobry skup samochodów
 

Skup samochodów Michał

Firma z ugruntowaną pozycją na rynku. Zajmujemy się profesjonalnym odkupowaniem aut a następnie dalszą odsprzedażą. Pracujemy z zamiłowania do motoryzacji, dlatego w firmę wkładamy dużo pracy i serca co przynosi efekty w postaci zadowolonych klientów! Skupiamy się na miastach położonych w obrębie 200 km od Warszawy. Obsługujemy miejscowości: Warszawa, Pruszków, Wołomin, Legionowo, Otwock, Łomianki, Grójec, Żyrardów, Mińsk Mazowiecki, Piotrków Trybunalski, Kobyłka, Zielonka, Sierc, Płock, Siedlce, Węgrów i inne.

Kontakt

facebook 510 497 926
698 737 227
Godziny pracy
 
ActivePage.pl